ACTUALIZAT LA 01.07.2016

Generalități

bucurestiulmeudrag.ro este un sit realizat de Asociația Bucureștiul meu drag, dedicat memoriei vizuale a Bucureștiului, în care se pot posta materiale vizuale (fotografii, desene, afișe etc.) numai din București.

Postarea materialelor se poate face numai după ce utilizatorul își face cont.

Aprobarea publicării fotografiilor o au administratorii site-ului, care își rezervă dreptul de a refuza anumite fotografii.

Asociația Bucureștiul meu drag (denumită în continuare ABMD) își rezervă dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor în scopul promovării activității ei.

ABMD nu este răspunzătoare pentru orice furt de identitate (user și parolă), de conținutul adăugat de utilizatorii site-ului.

ABMD poate folosi fotografiile postate numai pentru promovarea acțiunilor ei (materiale publicitare, articole etc.), cu condiția respectării prevederilor legale privind drepturile de autor.

Drepturi de autor

Drepturile pentru fotografiile înscrise pe site aparțin autorilor lor, fiind protejate prin legea 8/1996 privind drepturile de autor.

Orice membru poate publica fotografii și este direct răspunzător pentru încălcarea prevederilor legale și morale care pot surveni ulterior publicării lor.

Toate fotografiile/imaginile de pe acest site se află sub Licenta Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată (CC BY-NC-ND 3.0). https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.ro

 

ABMD își rezervă dreptul de a aduce modificări fără o notificare prealabilă.