Generalitati

bucurestiulmeudrag.ro este un sit realizat de Asociatia Bucurestiul meu drag, dedicat memoriei vizuale a Bucurestiului, in care se pot posta materiale vizuale (fotografii, desene, afise etc.) numai din Bucuresti.

Postarea materialelor se poate face numai dupa ce utilizatorul isi face cont.

Aprobarea publicarii fotografiilor o au administratorii site-ului, care isi rezerva dreptul de a refuza anumite fotografii.

Asociatia Bucurestiul meu drag (denumita in continuare ABMD) isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor in scopul promovarii activitatii ei.

ABMD nu este raspunzatoare pentru orice furt de identitate (user si parola), de continutul adaugat de utilizatorii site-ului.

ABMD poate folosi fotografiile postate numai pentru promovarea actiunilor ei (materiale publicitare, articole etc), cu conditia respectarii prevederilor legale privind drepturile de autor.

 

Drepturi de autor

Drepturile pentru fotografiile inscrise pe site apartin autorilor lor, fiind protejate prin legea 8/1996 privind drepturile de autor.

Orice membru poate publica fotografii si este direct raspunzator pentru incalcarea prevederilor legale si morale care pot surveni ulterior publicarii lor.

Toate fotografiile/imaginile de pe acest site se afla sub Licenta Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată (CC BY-NC-ND 3.0). https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.ro

 

Versiunea 01.07.2016, ABMD isi rezerva dreptul de a aduce modificari fara o notificare prealabila.