In prea putine fotografii expuse sunt surprinsi fotografii. "Io la Bucuresti" este o expozitie selfie dedicata legaturii dintre fotografi si oras.

spatiul Kulturama din Piata Revolutiei

26 Iulie 2016

19:00

Adaugă în Calendar 2016-07-26 19:00:00 2016-07-26 21:00:00 Europe/Bucharest Io la Bucuresti - expozitie foto In prea putine fotografii expuse sunt surprinsi fotografii. "Io la Bucuresti" este o expozitie selfie dedicata legaturii dintre fotografi si oras. spatiul Kulturama din Piata Revolutiei Asociatia Bucurestiul meu drag contact@bucurestiulmeudrag.ro

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane prezintă în cadrul Kulturama expoziția de fotografie "Io la București" a Asociației Bucureștiul meu drag.

In prea putine fotografii expuse sunt surprinsi fotografii. “Io la Bucuresti” este o expozitie selfie dedicata legaturii dintre fotografi si oras.

Vernisajul marti 26 iulie ora 19,00 spatiul Kulturama din Piata Revolutiei

Este o expozitie pereche: OM – ORAS. Ii vom vedea pe Andreea Radu, Andrei și Andreia Bîrsan, Andrei Mărgulescu, Cristina Săcuiu, Dan Moruzan, Eli Driu, Gabriela Mihăilă, Irina Zamfirescu, Livia Zaharia, Lucia Simion, Luciana Gingărașu și Mihai Petre in diferite ipostaze, de la o cafea la o expozitie de pictura sau pe terasa unui bloc, de la asteptarea autobuzului sau metroului la voluntariat pentru Biblioteca Academiei Romane sau un loc indragit.