Cea de-a XXI-a ediție Serile Teatrului Studențesc bate la ușă!

 

Serile Teatrului Studențesc își face apariția și în acest an în atenția iubitorilor de teatru. Pus în scenă de Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC), festivalul a debutat în anul 1997 din dorința unui grup de studenți de a introduce cât mai mulți oameni în lumea teatrului. A avut până în prezent 20 de ediții care au însemnat pentru tinerii actori rampe de lansare, pentru participanți spectacole pline de emoție și, în final, experiențe de neuitat pentru toată lumea.

 

Festivalul se va desfășura în perioada 8-12 aprilie și va alea loc la Teatrul Principal (8, 9, 10 aprilie) și Sala Dalles (11, 12 aprilie). Anul acesta vor fi aduse în scenă spectacole inedite și vor fi puse în fața unui juriu de excepție din care vor face parte personalități precum Andreea Chirițescu, Anghel Damian, Azaleea Necula, Bogdan Gagu, Lorena Luchian, Toma Enache, Tomi Cristin și Vlad Rădescu. La finalul festivalului va avea loc o ceremonie de încheiere, în cadrul căreia cei mai apreciați actori și cele mai îndrăgite spectacole vor fi premiate, în funcție de calificativele primite de la juriu și de la spectatori.

 

În acest an, vor urca pe scenă și vor împărtăși cu publicul pasiunea lor pentru teatru, trupe de amatori și profesioniști din toată țara, alături de trupa SiSC. Aceștia vor reuși să transforme o săptămâna oarecare într-o săptămâna de poveste, lăsându-și amprenta asupra publicului. În acest fel, cele cinci zile de festival vor aduce, atât în sufletele publicului, cât și în cele ale actorilor, un amalgam de trăiri și sentimente care îi vor apropia mai mult de teatru.

 

Intrarea este liberă și se va face pe baza unei rezervări online, în limita locurilor disponibile.

 

Pentru mai multe detalii legate de festival și pentru programul complet accesați site-ul nostru http://sts.sisc.ro sau urmăriți-ne activitatea pe pagina de Facebook https://facebook.com/sts.sisc/.

 

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, SiSC (www.sisc.ro), este cea mai veche organizație studențească din cadrul Academiei de Studii Economice, având peste 200 de proiecte prin care a reușit să influențeze într-un mod pozitiv viețile studenților în ultimii 22 de ani.

 

Va așteptăm și anul acesta alături de noi în număr cât mai mare pentru a trăi împreună experiența ,,Serile Teatrului Studențesc"!

 

Ana-Maria Bordeianu

Membru Departament Imagine&Promovare

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

 

Coordonatori Serile Teatrului Studențesc

Teodor Cervinski                                           Cristina Iancu

Telefon: 0751 867 579                                             Telefon: 0727 910 545

Email:teodor.cervinski@sisc.ro                      Email:cristinaa.iancu@gmail.com